Solfrid_amb_NO_1140x600.jpg

Solfrid Nilsen

"Vesterålen's Omega-3 och jag är vänner för livet"

Solfrid lever upp till sitt namn, som en solstråle av positivitet, skratt och glädje. Hon kommer ursprungligen från Bodø men bor i Trondheim och lever ett aktivt och socialt liv. Med fem vuxna barn och 5 barnbarn utöver aktiva fritidsintressen som bridge och sång är det inga problem att för henne att fylla sina dagar. Solfrid är utbildad klinisk specialist, socialsekreterare, och har under många år arbetat som terapeut inom barn- och ungdomspsykiatrin. Dessutom är hon utbildad NLP-coach. Nu njuter hon av livet som pensionär. Vi ställde ett par frågor till Solfrid:

Hur länge har du ätit Omega-3?

Jeg har ätit Vesterålen's Omega-3 sedan 2005.

Solfrid_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Köp Vesterålen's Omega-3 här

Varför valde du just Vesterålen's Omega-3? 

En god vän rekommenderade Vesterålens Omega-3 till mig för att den fungerade så bra och det var så smidigt med ett abonnemang – att det kommer direkt till min brevlåda. Jag är mån om att ta hand om min hälsa, och speciellt mitt hjärta och hjärna. Jag vill fungera så bra som möjligt och så länge som möjligt i ett aktivt liv med barn, barnbarn och vänner – och Vesterålens Omega-3 fungerar för mig.

Jag är bara så glad att jag valde att börja med omega-3 – vi är vänner för livet!

Varför valde du att bli ambassadör för Vesterålen's?

Eftersom omega-3 fungerar så bra för mig, fortsätter jag att rekommendera det till familj och vänner. Det är en kvalitetsprodukt som jag kan gå i god för. Dessutom är det så praktiskt att ha ett abonnemang som levereras direkt till din brevlåda.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.