Vilka är vi?

Vår historia startade 1997 i Nordnorge, närmare bestämt i just Vesterålen som ligger nära Lofoten. Det som startade som en entreprenörsdröm har sedan dess blivit ett av de mest sålda Omega-3 tillskotten i hela Norden.

Idag finns vi i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med kontor i varje land. Det svenska kontoret ligger i Trollhättan.

Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3  i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vår Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa.

Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. 

Förutom hög kvalitet på våra produkter så brinner vi även för kundvård. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Att abonnera på våra produkter ska förenkla ditt liv så vi gör allt i vår strävan för att underlätta och hjälpa till. Och till vår hjälp har vi en fantastisk kundtjänst på plats i Trollhättan. 

Grönländarnas hemlighet bakom Omega-3

Intresset för omega-3 växte när forskare upptäckte varför inuiter på Grönland har en så utmärkt hjärt-och kärlhälsa trots en kost rik på fett. Hemligheten är att deras kost består av mycket fett från fisk och säl som har ett högt innehåll av omega-3.

 I dag är omega-3 ett av de näringsämnen som det är forskats mest på, och bland forskare finns det en bred enighet om att innehållet av EPA och DHA i omega-3 gynnar hjärna, hjärta och syn. 

Med endast två kapslar dagligen av Omega-3 Classic uppnår du dessa fördelaktiga dokumenterade hälsofördelar!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.