Berith_argus_1140x600 (1).jpg

Dina kundfördelar

Som kund hos Vesterålen's får du massvis med fördelar. Vi vill göra allt så tryggt, smidigt och kul som möjligt.

Hög kvalitet icons8-good-quality (1).svg 

Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3  i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vårt Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa. Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. 

Trygg e-handel icons8-diploma.svg 

Vesterålens Naturprodkter AB är certifierad av Trygg e-handel. Du kan alltså känna dig trygg då du handlar hos oss. Trygg e-handel certifieringen betyder att tydliga, enkla och enhetliga villkor.

Leverans hem i brevlådan icons8-in-transit.svg 

Du får dina produkter hem i din brevlåda inom två veckor från beställning. Leveranserna skickas som brev med posten vilket betyder att de är tillräckligt smala för att passa i de flesta brevlådor. Kan det bli enklare än detta?

Kundservice icons8-customer-service-64.png

Vesterålen's kundservice har lång erfarenhet inom kosttillskott och svarar mer än gärna på dina frågor. Vi har kort väntetid och ser alltid till att hitta bästa lösningen för just dig.

Bonusprogram icons8-receive-cash.svg

Som vår kund deltar du automatiskt i vår bonusprogram. Med varje ny försändelse samlar du bonuspoäng som du kan använda för att beställa gratis bonusprodukter. Läs mer om bonusprogammet är.

Ångerrätt icons8-returned-mail.svg

I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen har du 14 dagars ångerrätt från den dag du tar emot varorna.