Maggan1_0624_1140x600.jpg

Margareta Lunde Martinson

Möt vår ambassadör Margareta "Maggan" Lunde-Martinson - en fantastisk och inspirerande kvinna som sprudlar av energi och glädje.

Hon är föreläsare, friidrottare, livscoach, influencer, fru, mamma och mormor. Med över 80 000 följare på Instagram har Maggan skapat en följarskara som älskar henne för hennes autenticitet och positiva inställning. Vi stolta och glada över vårt samarbete.

Vi ställde några frågor till Maggan för att få en inblick i hennes hälsosamma livsstil och varför hon väljer att äta Omega-3:

Hur länge har du ätit Omega-3?

"Jag har ätit Omega-3 till och från under många år, men sedan 2010 äter jag det regelbundet."

Varför valde du att börja äta Omega-3?

"Jag vill bli gammal!! Och hålla mig så frisk jag bara kan."

För att uppnå det försöker jag göra allt jag kan för att bibehålla min goda hälsa. Träning, andningsövningar och att ta hand om mig själv är en del av det. Men jag tycker att det kan vara svårt att äta tillräckligt med fet fisk och annan mat som är rik på Omega-3. Jag vet dock hur viktigt det är att få i sig dessa essentiella fettsyror varje dag. Det påverkar hela kroppen och dess olika funktioner.

När jag kompletterar min kost med Vesterålen's Omega-3 känner jag mig trygg i vetskapen om att mitt hjärta, hjärna och syn får tillräckligt med EPA/DHA. Dessutom är det otroligt bekvämt med abonnemang som levereras direkt till min brevlåda. Jag får även extra D- och E-vitaminer, vilket är fantastiskt. Jag märker verkligen skillnad om jag inte tar min Omega-3, så detta är en vana jag kommer fortsätta med.

Varför valde du att bli ambassadör för Vesterålen's?

Jag valde att bli ambassadör för Vesterålen's eftersom det är en produkt jag själv har ätit under en lång tid. Produkterna håller en riktigt hög kvalitet och är naturliga. Jag kan verkligen stå bakom både produkten och företaget. Hemleverans och abonnemang är också otroligt smidigt - jag behöver aldrig komma ihåg att köpa nytt.

Ta del av Maggans hälsosamma livsstil och upplev fördelarna med Vesterålen's Omega-3. Uppnå en bättre hälsa och njut av bekvämligheten med hemleverans direkt till din dörr. Börja din resa mot en energifylld och inspirerad livsstil redan idag.

Instagram_icon.pngFölj Maggan på Instagram

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.