Sv_testpersoner_VNP_1140x600.jpg

Testkunder

Flera av våra kunder har testat sina Omega-3 värden och i genomsnitt har dom visat en förbättring på hela 65% på dom första 3-4 månaderna efter att dom börjat äta Vesterålen's Omega-3.

Då man kan inte se på utsidan vem som har bra Omega-3 värden eller inte så ville vi testa på lite olika personer för att se hur effekten är. Hur mycket Omega-3 man behöver dagligen varierar från person till person. Det handlar om längd, vikt, ämnesomsättning och ens livsstil. Generellt så räcker det med 2-3 av Vesterålen's kapslar för att täcka sitt dagliga behov. Men är du ovanligt lång, tung eller tränar väldigt mkt kan det vara bra att ta lite extra.

Vad vi har kunnat se på våra olika testpersoner är att 100% har fått en rejäl ökning av sitt Omega-3 värde. Hur mycket dom har ökat och med vilken hastighet är individuellt, men i snitt har det tagit ca 4 månader för dom att komma upp i rekommenderade nivåer, dvs över 8%.  Vissa kunder har vi testat regelbundet under flera år, tex Berith Honkavaara. Där kunde vi se att hennes Omega-3 värde droppade lite under en period, då berättade hon att hon ändrat sina rutiner och tog inte längre sina kapslar ihop med en måltid. När hon ändrade tillbaka till att ta kapslarna ihop med sin frukost så steg hennes värde igen. 

Alla tester är gjorde på helt oberoende laboratorien så som OmegaQuant och Cerascreen. 

 

Läs mer om våra testpersoner:

Berith_512x512_1.jpg
Berith Honkavaara, 60 år

Berith blev själv förvånad hur långt Omega-3 index hon hade första gången hon testade sig. Men ännu mer förvånad när hon såg sitt resultat efter bara 3 månader.

Läs mer

Fredrik_512x512_with_test.jpg
Fredrik Lindskog, 48 år

Fredrik är en aktiv man som sällan äter fisk. Han har relativt nyligen börjat med Omega-3 tillskott och håller på att försöka få upp sina nivåer till en optimal nivå.

Läs mer