Yvonne_stairs1_1140x600.jpg

Yvonne Ryding

Vår ambassadör Yvonne Ryding brinner för hälsa. Att äta bra, träna och ta hand om sig har alltid varit något hon har prioriterat.

Yvonne blev välkänd för hela landet när hon kammande hem titeln, världens vackraste kvinna, genom att vinna Miss Universe 1984. Hon har alltid haft ett stort intresse att ta hand om sin hälsa och sitt utseende & redan 1997 startade hon sitt egna hudvårdsmärke som under många år såldes i flera länder runt om i världen.  En sann entreprenör som har jobbat hårt med sitt eget varumärke i många år. Oerhört imponerade. 

yvonnex3.jpg

"Jag måste kunna stå för produkten till 100%"

När vi kontaktade Yvonne för att föreslå ett eventuellt samarbete så var det allt annat än en direkt ja. Hon är oerhört skeptisk till reklamsamarbeten. Det var först när vi hade berättat om Vesterålen's, vår historia, våra produkter och framförallt när hon själv hade fått äta vår Omega-3 under en längre tid som hon tackade ja. 

Hon berättade att för henne är det helt avgörande om hon själv verkligen tror på produkten och själv har fått undersöka innehåll och effekt etc. Vilket då så klart gör oss extra stolta till att hon valde just oss. 

Hon berättar också att hon älskar fisk, men erkänner att det kan vara svårt att få till att äta det och speciellt då fet fisk 3 gånger i veckan som livsmedelsverket rekommenderar. Och att det därför känns så himla skönt och tryggt att kunna komplettera med ett riktigt bra Omega-3 tillskott. Hon som är så intresserad är fullt medveten om att både hjärta och hjärna behöver tillräckligt med EPA och DHA för att fungera optimalt. 

Och att hon får det regelbundet hem i brevlådan är verkligen pricken över i:et. Det är ju så himla lätt att komma ur sina goda vanor annars. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.