nordnorge1_1140x600.jpg

Vi garanterar kvalitet 


När vi ska tillverka något som du ska äta så följer vi myndigheternas stränga krav. Du kan därför vara säker på att våra produkter håller en hög kvalitet.

Kvalitetssäkring av alla produkter

Vesterålen's har ett starkt fokus på kvalitet. Vi följer stränga krav genom vår hela produktionsprocess för att säkra att våra produkter innehåller de näringsvärden som anges på etiketterna, genom hela hållbarhetstiden. 

  • Våra leverantörer är godkända av alla berörda myndigheter och kontrollorganisationer.
  • Vi har full spårbarhet av råvaror och produktionsprocesser
  • Framställningen av våra kosttillskott sker i englighet med riktlinjerna av GMP (Good Manufacturing Practice) och HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).
  • Produkterna genomgår noggranna kvalitetskontroller och analyser både före, under och efter färdig produktion.
  • Vår egna utvecklings- och kvalitetsavdelning ser till att alla lagar och förordningar följs i anknytning till ingredienser, dokumentation och marknadsföring.

Oljan i våra fiskoljekapslar utvinns uteslutande från fet pelagisk fisk (ansjovis och sardiner) under strikt reglerade former i Stilla havet.

Fiskoljan renas från tungmetaller och föroreningar genom en patenterad process. Därefter raffineras och koncentreras oljan, vilket resulterar i en mycket ren produkt. Oljan analyseras därefter noggrant enligt stränga specifikationer, metoder och processer utvecklade och godkända i enlighet med internationella riktlinjer.

Lång erfarenhet

Det som i början var en entreprenörsdröm i Norges Vesteålen år 1997, har dag blivit ett  företag med ett av de mest sålda Omega-3 tillskotten i Norden. Vårt svenska kontor ligger i Trollhättan och utöver Sverige och Norge, har vi även kontor i Finland och Danmark.

Nöjda kunder sedan över 25 år

Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder, och vi är inte långt ifrån. I vår kundundersökning från december 2020, svarade hela 97,1% att de rekommenderar oss till vänner och bekanta. För att nå detta mål har vi ett fantastiskt team på kundservice. Dom har lång erfarenhet och massor av kundskap om både kosttillskott, våra olika produkter och abonnemangsformer. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.

Vi respekterar dina uppgifter och delar aldrig dom med någon annan. Läs mer här.